Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 124 of 124

Thread: 8.1 and my NIC

  1. #121
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2
    I would very much like to try what shutterfriend did in post #46 & #47, but I can not find the 7.3 drivers anywhere! I have searched everywhere I can think of, but can not find them. Would someone please tell me where to find them, or send them to me? Thanks.
    Jim

  2. #122
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    228
    Quote Originally Posted by ogre73 View Post
    I would very much like to try what shutterfriend did in post #46 & #47, but I can not find the 7.3 drivers anywhere! I have searched everywhere I can think of, but can not find them. Would someone please tell me where to find them, or send them to me? Thanks.
    Jim
    Jim,

    Here are the usb drivers from 7.3.1.
    Attached Files Attached Files

  3. #123
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by shutterfriend View Post
    Jim,

    Here are the usb drivers from 7.3.1.
    What wireless adapter were you using? I have the DWL-122 and its no longer working after upgrading to software version 9.1. Please help. Thanks.

    Kiet

  4. #124
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Dougal County
    Posts
    1,014
    What combination of kernel/drivers are you using? I'd bet stock 9.1 drivers and monte'ing to a 9.1 kernel would work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •