Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 203

Thread: HR10-250 Rebooting randomly over last 2 Weeks

  1. #61
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    4
    Count me in on the reboot problem.

    I just went through the update to 6.3e so we'll see if that really is the fix.

  2. #62
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Indianapolis
    Posts
    297
    Quote Originally Posted by RandC View Post
    I will cross reference 6.3d reboots with the picture glitches that CBS has from time to time
    Watched CSI Miami last night from 6.3e machine and there was no glitch around the 32 minute mark. I was hoping that some of the glitches I get on CBS would be timed when the reboot on 6.3d occurs. CBS go thru spurts where there will be allot of glitches for a few days then normal for a while.
    (2) UltimateTV - upgraded w/160GB
    (1) HR10-250 2TB 6.4a
    (1) HR10-250 620GB 6.4a
    (1) HR10-250 300GB 6.4a
    (3) HR21 (2) with AM21 & internal 2TB Seagate
    RandC

  3. #63
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    120
    This will blow your mind.
    I have two HR10-250 with exact 6.3c hacked software on both.
    Both are connected to the SAT feed & OTA antenna.
    One has a subscription and the other just has a expired DSS card (I use this system just as a dummy player and also to watch OTA channels)

    Having them both on CBS OTA channel.
    The tivo with the subscription is doing the random booting on the OTA CBS channels.
    The tivo with the non subscription works perfect on the OTA CBS Channels.
    Last edited by Butch; 10-30-2007 at 01:22 PM.

  4. #64
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    West of Bermuda
    Posts
    1,017
    somebody on tivocommunity asked, and i think it's worth asking here: is there *any* box running 6.3e that has had reboots?

    ronny

  5. #65
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    140
    Is this the thread to beg for a 6.3e image? :-) I know..... I am adding a beg to the begging thread....

  6. #66
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Indianapolis
    Posts
    297
    Quote Originally Posted by Butch View Post
    This will blow your mind.
    I have two HR10-250 with exact 6.3c hacked software on both.
    Both are connected to the SAT feed & OTA antenna.
    One has a subscription and the other just has a expired DSS card (I use this system just as a dummy player and also to watch OTA channels)

    Having them both on CBS OTA channel.
    The tivo with the subscription is doing the random booting on the OTA CBS channels.
    The tivo with the non subscription works perfect on the OTA CBS Channels.
    OK, that is weird. On the non-subbed unit do you have sat feed on both tuners or just one?
    (2) UltimateTV - upgraded w/160GB
    (1) HR10-250 2TB 6.4a
    (1) HR10-250 620GB 6.4a
    (1) HR10-250 300GB 6.4a
    (3) HR21 (2) with AM21 & internal 2TB Seagate
    RandC

  7. #67
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    30
    Still no rebooting here after that download and still running 6.3d

  8. #68
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bergen County
    Posts
    1,303
    Anybody know exactly what files changed from 6.3d -> 6.3e?

  9. #69
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    120
    Quote Originally Posted by RandC View Post
    OK, that is weird. On the non-subbed unit do you have sat feed on both tuners or just one?

    Both have sat feed (reason I have the sat feed to the one with no subscription is so that I get the guide data) for the OTA channels.

  10. #70
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Dougal County
    Posts
    1,007
    Quote Originally Posted by ronnythunder View Post
    somebody on tivocommunity asked, and i think it's worth asking here: is there *any* box running 6.3e that has had reboots?
    My 2 boxes have been running strong on 6.3e. I keep a reboot log on both, and neither one has rebooted except when I initiated it.

  11. #71
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    221
    Just thought of something, by any chance do all of you also have any 9.1 subbed box as well on your network, or solely dtivo boxes?

  12. #72
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by mrpenguin View Post
    Just thought of something, by any chance do all of you also have any 9.1 subbed box as well on your network, or solely dtivo boxes?
    Only DTiVo's on my network.

  13. #73
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    221
    thanks, scratch that theory.

  14. #74
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Sunny South Florida
    Posts
    48
    An observation. Related? Maybe.

    My HR10-250 was at 6.3c, and was rebooting like all the others. I manually went to 6.3e early this morning. Left 1 tuner on CBS OTA all day, no reboots.

    But wait, there's more. Tonight both Bones and House 'were not recorded because they are no longer in the guide', but oh yes they were.

    Someone suggested bad guide data was the root cause of the reboots. Possibly this supports that?

    Just an observation, hope it helps.
    LS
    1 x HR20, Best of the HD boxes
    1 x HR21 / AM21 Slower than Moses' grandma.
    1 x HR22, Better, but..
    1 x HDVR2, Getting old like me.
    1 x Beagle

  15. #75
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    North Carolina
    Posts
    26
    I've been seeing the same issue on my HR-150 w/6.3c. I updated tonight to 6.3e and will report the results.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •