Results 1 to 4 of 4

Thread: sd-dvr40 remote problem

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2

    sd-dvr40 remote problem

    Well this all started when i decided to upgrade my drive to 120gb. When i installed this i didnt notice that when i unpluged the old one i made the front plate ribbon pop out a little bit and turned it on. I plugged it back in but still no working remote. My question is can i use the rear ir port and plug in an external ir from my old pc tv tuner? Thank you for and help you can provide.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    5,601
    Big problem - you posted in the wrong area. This should be in the 'Broken TiVos' section.

    Minor problem - MANY people have done this. One of the tiny inductors on the motherboard has been fried. The solution can be found in the 'Broken TiVos' section. It's an easy fix.

    PlainBill
    There's a difference between needing help, and just being plain ole' lazy.

    "You cannot teach a man anything. You can only help him find it for himself." Galileo Galilei (1564-1642)

    HR20-700 with 2 TB, HR22-100, HR22-100, HR22-100, HR23-100 all running 0x5cd and networked.

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Thank you! Sorry about posting in wrong area

  4. #4
    Join Date
    May 2005
    Posts
    317
    Quote Originally Posted by rwatkinsii View Post
    Well this all started when i decided to upgrade my drive to 120gb. When i installed this i didnt notice that when i unpluged the old one i made the front plate ribbon pop out a little bit and turned it on. I plugged it back in but still no working remote. My question is can i use the rear ir port and plug in an external ir from my old pc tv tuner? Thank you for and help you can provide.
    http://www.dealdatabase.com/forum/sh...ight=ir+sensor

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •