Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem upgrading to 6.4a

  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    30

    Problem upgrading to 6.4a

    When I run the upgrade its gets to this point and dies.

    Code:
    Modifying bootparams to point to /dev/hda7
    
    Creating upgrade messages
    can't read "env(SerialNumber)": no such variable
        while executing
    "string range $env(SerialNumber) 0 2"
        (procedure "createUpgradeMessages" line 6)
        invoked from within
    "createUpgradeMessages "$prefix/messages""
        (file "/var/utils/updateroot" line 184)
    child process exited abnormally
        while executing
    "exec /var/utils/updateroot /dev/hda /install /var/packages $name >&@ stdout"
        invoked from within
    "if [catch { set fIsActive [CheckActive $db $name] } res] {
            putlog "No software found in db for \"$name\", $res"
        } else {
            if { $eme..."
        (procedure "InstallSoftware" line 7)
        invoked from within
    "InstallSoftware $db $name"
        (file "/tvbin/installSw.itcl" line 119)
    Corruption? Am I hosed? Thanks for any help.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Dougal County
    Posts
    1,007
    export SerialNumber=`/tvbin/crypto -gsn`

    the ` are backticks.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    30
    Thanks, that worked, appreciate the help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •