Results 1 to 5 of 5

Thread: Cant get a signal from the 103 bird at all

  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    30

    Cant get a signal from the 103 bird at all

    I've got the 5lnb slimline. I put it up Friday. I've got mid 80's on 99(c) 99(s) is mostly zero's except for 1 53. and all zeroes on the 103. I can't seem to catch it. Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    30

    of note

    I've got an HR20-700 a single cable going to tuner 1 through the BBC no multi-switch. Does this receiver require a multi-switch in order to receive the signal from 103?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Dougal County
    Posts
    1,014
    Quote Originally Posted by Antdog24 View Post
    Does this receiver require a multi-switch in order to receive the signal from 103?
    nope

    it's gonna be a bitch to align it correctly without a bird dog

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Noo Hampsha
    Posts
    740
    What have you got for strengths on 101 and 110? I agree with jt that it is probably alignment. Zeros on most 99s transdponders is not unusual.

    Another possibility is a bad BBC - do you have another to swap in?
    Steve

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    30
    I've got 95 to 100 on 101, 110, 119 also got 95 on 99c and a couple of mid 90;s on 99s. I think the LNB is bad, I have two BBC's and the result is the same on both.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •