Results 1 to 4 of 4

Thread: S1SA 750GB drive MFS_FTP Trouble

  1. #1
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    411

    S1SA 750GB drive MFS_FTP Trouble

    Greetings
    I have a old life time S1SA tivo I Put a 750 GB drive in and a cachecard with 512mb and have been using it as the kids video sever. It has a 350 or so shows on it all inserted via mfs_ftp the drive is about 1/2 full. When I try to insert another show I the infamous mempool error and a reboot. I tried setting the mempool with export TIVOSH_POOLSIZE=16773120 in rc.sysint.author which helped for a few more (perhaps 50) shows. I know that this is an older problem but did anyone ever find a solution.
    thanks,
    Mikey

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    4,086
    You might try the mempool size specified here. Yours (16M) may be too big. You might also try the p2.tcl also linked from that thread.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    411
    Thanks Jamie.
    I forgot about p2.tcl I set the mempool to that size because newer installs of tivowebplus suggest it, I think. I do have plenty of swap on the drive. I will reduce it tonight first and if that does not work then try p2.tcl.
    Thanks,
    Michael

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    411
    export TIVOSH_POOLSIZE=2097152
    that did it. Thanks.

    Out of curiosity how can my mempool be to big?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •