Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 53

Thread: 11.0j starting to roll out.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    214

    11.0j starting to roll out.

    http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=455781

    According to TiVoJerry:

    We just started CS Ramp for 11.0j, which should resolve persistent grey screens on analog channels and GSAS (green screen and screeching/siren)

    We'll be reviewing all CS cases for a little longer than normal to see if this can be released to the wider audience. If we do roll, it will only take a few days to get to all S3 HD boxes, so there is no priority list to sign up for.
    __________________
    Jerry
    TiVo Field Trials Program Manager
    Grillmeister
    TiVo Ninja

  2. #2
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,243
    Has anyone looked at 11.0j yet?
    I was going to do the upgrade this weekend and hoping someone has already gone through with it.
    Is there any changes in Tivoapp?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    611
    I haven't seen 11.0j yet but if anyone wants to upload their tivoapp from it I'll look at porting patches for it.

    -psxboy
    TCD652160 TivoHD
    1TB
    11.0n.J1-01-2-652

  4. #4
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,243
    I have two HD's one received the update the other has not.
    My hacked HD has not received the update yet.
    Looks like the roll out has slowed.
    Any one else received the update?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    214
    I have 11.0j on one of my hacked HD's, but I haven't allowed it to install yet.

    Is there anything I can do to help out? I don't know much of the background stuff, but I can follow instructions.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    n.h. usa
    Posts
    955
    none of my 3 hacked hd tivos have gotten it.. maybe they pulled the update

  7. #7
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,243
    My hacked tivo just sh*t the bed.
    Hard drive went south.
    I had not done a back up for a long time.
    Went to restore my back up from 1.5 years ago and it is bad.
    I have a HDXL backup that is good but my box is not a real XL.
    I remember reading that an XL backup could be used but something needed to be changed. Can any one inlighten me?

    Thanks
    Last edited by T_RJ; 10-10-2010 at 12:08 PM.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    n.h. usa
    Posts
    955
    did you ever fix it .. pm me what model is it.. i have some backups but they are for hacked boxes.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,243
    I made a copy from my unhacked unit with 11.0j on it and installed on a new drive. Hopefully there aren't any problems with 11.0j. Seems Tivo is not pushing 11.0j any more. I haven't redone my hacks yet. I had to get it up and running quickly.
    A virgin image from a new tcd652160 box would be great.
    Thanks for the offer.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    n.h. usa
    Posts
    955
    Quote Originally Posted by T_RJ View Post
    I made a copy from my unhacked unit with 11.0j on it and installed on a new drive. Hopefully there aren't any problems with 11.0j. Seems Tivo is not pushing 11.0j any more. I haven't redone my hacks yet. I had to get it up and running quickly.
    A virgin image from a new tcd652160 box would be great.
    Thanks for the offer.
    that is why i asked what model i have the 605b or whatever not the same model..

  11. #11
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,008

    Tivoapp Patches for 11.0j

    Here are the basic patches I use ported for software version 11.0j
    Code:
    11.0j
    0x005d353c "104000aa 100000aa"	//noencryption
    0x006569f0 "30b000ff 00008021"	//cci1
    0x00656a14 "00e08821 24110000"	//cci2
    0x00773acc "00008021 24100001"	//backdoors
    0x00867e9c "0d2939a5 00000000"  //nopromos
    0x009bca58 "12400003 10000003"  //deletethisrecording?
    0x00b935dc "14400026 10400026"	//30secskip
    0x00b97ca0 "0c2e629f 00000000"  //nopauseads
    0x01182150 "30b000ff 00008021"	//cci3
    I performed the upgrade and verified patches are good (although I only applied noencrypt,cci,backdors).

    Also, completed the bufferhack port, lightly tested and that appears fine as well.
    Code:
    set sys(11.0j)     [list 0x114c86  0x114952  0x6c   0x1bd19a  32275728  325F14DAA33CC105AD841D8F73E3E67B7A85EDBF]
    Last edited by ScanMan; 10-22-2010 at 11:27 PM.
    ScanMan --> Just another Tivo hacker...
    Killhdinitrd SA S2 Monte S2 Unscramble Upgrade Tivo Software

  12. #12
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    n.h. usa
    Posts
    955
    thanks will test soon as it is on one of my boxes.. need nopause hack..
    (dont use nopromos as it screws up stuff)

    also still need to find bufferhack.

    assuming your numbers are correct here are the hacks for die hard command line like me in the following order


    no encr.
    backdoor
    30sec skip
    cci1
    cci2
    cci3
    nopause

    nopromos
    deletethis


    11.0j
    echo -ne "\x10\x00\x00\xaa" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=1914172
    echo -ne "\x24\x10\x00\x01" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=3619532
    echo -ne "\x10\x40\x00\x26" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=7943644
    echo -ne "\x00\x00\x80\x21" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=2451952
    echo -ne "\x24\x11\x00\x00" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=2451988
    echo -ne "\x00\x00\x80\x21" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=14164304
    echo -ne "\x00\x00\x00\x00" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=7961760


    echo -ne "\x00\x00\x00\x00" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=4619932
    echo -ne "\x10\x00\x00\x03" | dd conv=notrunc of=tivoapp bs=1 seek=6015576
    Last edited by lgkahn; 10-21-2010 at 11:11 PM.

  13. #13
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    New York City
    Posts
    577
    Just installed 11.0j on my TiVo HD and applied the patches. Seems to be working fine. Thanks!

  14. #14
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Sonoran Desert
    Posts
    2,829
    Ok so I'm tripping out here or something. I made it this far:

    //static/SwSystem/11.0j-01-2/utils-171560075-1.slice.gz
    //static/SwSystem/11.0j-01-2/GZcore-171560077-1.slice.gz
    //static/SwSystem/11.0j-01-2/GZkernel-Gen06-171560083-1.slice.gz
    //static/SwSystem/11.0j-01-2/GZhpk-Gen06-171560085-1.slice.gz
    //static/SwSystem/11.0j-01-2/GZlocale-en_US-171560089-1.slice.gz
    //static/SwSystem/11.0j-01-2/GZeiger-171560087-1.slice.gz
    //static/SwSystem/11.0j-01-2/swsystem-171560093-2.slice.gz.bnd

    Yet the address given in my logs returns a "Forbidden" when I request from there. It's as if I can request everything BUT those. Anybody else noticing this? Anyways I can't figure out the bf decrypt key because of it.

    Guess I have to wait for tivo to just roll it out to my unit.
    Before PMing me: Iím not your personal tech support. If you have a question, ask in public so I don't have to repeat if somebody else asks. If you want images or slices, use emule. I will ignore all support PMs.

    Sponsor a vegetarian! I have taken the pledge, how about you?

  15. #15
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    n.h. usa
    Posts
    955
    strange one of my box has had it for 2 days.. but boxes bought b4 still dont have it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •