Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Someone know how to rec on the tivo HUGHES GXCEB0T???

  1. #1
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Mex
    Posts
    8

    Thumbs up Someone know how to rec on the tivo HUGHES GXCEB0T???

    Hi... Im already able to pause movies, view guide and ALL!!! i only need to know how to rec the movies.. If i need to download a software or something plz give me a URL or explain me how to rec without the phone line .... Im know alot of directv (H and HU) but im newbie on tivo so Plz help me!!! tnx.... if i dont find a solution im goin to pay 300 dollars for an open one if someone help me i will donate 250 dollars!!! sounds better

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Calgary, Ab. Canada
    Posts
    83
    Ok, look, whats the first thing people always tell the newbies on their first post?????

    READ the group, then read it again, then ask questions on SPECIFIC parts you are stuck on.

    Odd's are, if you say you are as versed in DTV h cards and stuff you won't have a problem with any of this stuff here too.

    Nigel.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Mex
    Posts
    8

    Arrow

    I already read about 2.5xtreme but dont understand sorry men! i dont know where can i download it!

    Tnx

  4. #4
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,242
    Here is a link that will help you.

    http://www.dealdatabase.com/forum/search.php?s=

    Use it carefully and you will find everything you need to learn about 25xtreme.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Mex
    Posts
    8
    Tnxs alot but when i click on the link it say this:

    Sorry. The search function has been disabled by the administrator.

    Plz help me...


    TNXS ALOT

  6. #6
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,242
    Search temp dissabled read this post

    http://www.dealdatabase.com/forum/an...?s=&forumid=25

  7. #7
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    172
    >>i only need to know how to rec the movies.. <<

    I read your post three times to be sure I wasnt missing anything, and the only answer I can give to your question is "PUSH THE RECORD BUTTON".

    Now if you care to be more specific...
    Last edited by Pointfreak!; 01-04-2002 at 03:08 PM.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Mex
    Posts
    8
    THE PROBLEM IS NOT TO PUSH REC BOTTON THE PROBLEM IS THAT WHEN I PUSH IT IT SAY THAT HAVE TO MAKE A CALL AND I CANT THAT WAY

    TNXS ALOT

  9. #9
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    175
    Last time I checked the site was having trouble but, It's the only place I know of at the moment

    ftp://tivo:tivo@emptyhearts.com/Images/

    Digitz

  10. #10
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    172
    See how much better things get when you ask a specific question?!

    You can also get 25xtreme at PitouDistro

  11. #11
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Mex
    Posts
    8

    99% error

    Hi....

    I already create the 25xtreme and it begins ok but on the 99% it crash.... why???? what i make incorrect??? TNX

  12. #12
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,242
    This a known issue.

    Just dissregard the error put it in your TiVo and start watching TiVo.

    I would normally tell you to search for your answer since it is clearly described in several other threads.

    But search has been temp dissabled.

    So you got a break.

  13. #13
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    70

    h card ???????

    does your unit take a h card with a emu
    Magpie

  14. #14
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Mex
    Posts
    8
    Ok I need some more help plz.... I put the HD in my tivo like it was (99% error) but surprise it work, I get the movies and all but.. i cant rec! when I try to rec it say that it dosent make a sucesfull call in 30 days, I was reading alot and I find the word touch and the word lifetime tivo, but how i do that? I hear about a aplication to hack it named fixup02c.zip I tink is the solution but 3 questions:

    1- Where I can get it?

    2- How I put it?

    3- Can I put it without com cable? doing all in my computer? because I dont understand how to make the cable and I am from Mexico no oportunity to ask for it to tivo page...


    I will very TNXS for any can help me, I tink iam at 1 step to hack it but i need help and a little of your colaboration....

    REALLY TNXS ALOT FOR EVERYBODY THAT HELP ME WITH THIS...

  15. #15
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,242
    Use this and you will find your answer.

    http://64.21.8.90/forum/search.php?s=

    Hint

    Touch

    Hint S**T**t

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •